top of page

Alle soorten zeilen

Levering in heel Nederland

Scherpe tarieven

Levenslange service

Bootkap reinigen. Uw bootzeil weer als nieuw.

Professionele bootzeil reiniging Coats for Boats

Ontdek de ultieme zorg voor jouw bootzeil en buiskap! Bij ons gaan reiniging en reparatie hand in hand om je bootkap in topconditie te houden. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van groene aanslag van bootzeilen, met een professionele aanpak die langdurige resultaten garandeert.

 

Bootkap Reiniging:
Laat die groene aanslag geen kans krijgen! Onze gespecialiseerde reinigingsdiensten zorgen ervoor dat jouw bootzeil weer straalt. Weg met hardnekkige vlekken en vuil, zodat je boot altijd klaar is voor het volgende avontuur op het water.

Kleine Reparaties:
Is je bootkap toe aan meer dan alleen reiniging? Geen zorgen, wij voeren kleine reparaties uit om ervoor te zorgen dat jouw bootzeil weer als nieuw is. Van het vervangen van ramen tot het opnieuw stikken van naden, wij hebben oog voor detail en vakmanschap.

Let op: Vermijd groene zeep!
Wist je dat het reinigen van je bootkap met groene zeep niet alleen inefficiënt is, maar ook een voedingsbodem kan zijn voor nieuwe groene aanslag? Kies voor onze professionele aanpak om langdurige schoonheid te garanderen zonder ongewenste bijwerkingen.

Vertrouw op ons voor een grondige reiniging en deskundige reparaties, zodat jouw bootzeil en buiskap altijd in topconditie zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat! 

bottom of page