top of page

Alle soorten zeilen

Levering in heel Nederland

Scherpe tarieven

Levenslange service

Zeil stuk? Wij voeren uw zeilreparatie uit.

Coats for Boats: ook voor reparaties aan uw bootzeil

Of het nu gaat om kleine beschadigingen of grotere reparaties, bij Zeilmakerij Coats For Boats staan we klaar om uw zeilen weer in topconditie te brengen. Onze deskundige reparatieservice biedt u de keuze tussen werken in onze goed uitgeruste werkplaats of reparaties op locatie.

In onze werkplaats kunnen we met zorg en precisie reparaties uitvoeren aan uw zeilen, tenten, veranda zeilen en andere bootaccessoires. Hiervoor maken we gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap om de oorspronkelijke kwaliteit te herstellen en uw product weer zo goed als nieuw te maken.

Als uw schema het niet toelaat om uw boot of zeilen naar onze werkplaats te brengen, bieden we ook reparaties op locatie aan. Onze experts komen naar u toe en voeren de nodige reparaties uit, zodat u snel weer kunt genieten van uw tijd op het water.

Bij Zeilmakerij Coats For Boats begrijpen we dat uw boot en zeilen waardevol voor u zijn. Daarom bieden we een betrouwbare en snelle reparatieservice om ervoor te zorgen dat uw uitrusting in optimale staat blijft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze reparatieservice en hoe we u van dienst kunnen zijn.

bottom of page